Apa itu Wordless Wednesday?
Hari rabu adalah hari di mana pemblog akan memuatnaik gambar di dalam blog mereka tanpa meletakkan apa-apa perkataan untuk menerangkan gambar tersebut. Biar gambar yang menceritakan segalanya.
by Mama Murai™ . on 14 December, 2011 · 3 comments
Apa itu Wordless Wednesday?
Hari rabu adalah hari di mana pemblog akan memuatnaik gambar di dalam blog mereka tanpa meletakkan apa-apa perkataan untuk menerangkan gambar tersebut. Biar gambar yang menceritakan segalanya.
Seorang penulis bebas yang cenderung menulis mengenai isu-isu semasa, sosial, masyarakat, persekitaran & dunia mengikut perspektif sendiri. Surirumah yang menjalankan perniagaan melalui internet dan ibu kepada 2 orang anak yang comel, serta isteri kepada suami yang kini bertugas di Pantai Timur Malaysia. Sangat berminat dengan penulisan semenjak bersekolah di sekolah aliran agama lagi sehinggalah kini.
Perhatian: anda digalakkan dan bebas untuk menyalin atau menyebarkan bahan-bahan yang terdapat di sini tanpa mendapat keizinan daripada saya. Namun begitu, saya mengalu-alukan sebarang usaha untuk mencantumkan alamat blog saya iaitu www.MamamuraI.com dengan artikel anda untuk memudahkan proses rujukan dan silaturahim.
Mama Murai © 2008–2012
{ 3 comments… read them below or add one }
kuih ni senang nak buat dan sedap pula.
betul tu mekar, saya rasa inilah kuih pertama yang saya tahu buat zaman kanak-kanak dulu. Lagipun kita boleh variasikan inti dalamnya sesuai dengan selera masing-masing.
dah lama betul tak makan kuih buah melaka nih..