Jalan-jalan cari makan kat Padang Besar
by Mama Murai™ . on 26 February, 2012
Assalamualaikum dan salam blogger semua,
minta maaf bebanyak sebab hari ni tak berkesempatan untuk berblogwalking dan membalas komen korang seperti biasa. Badan terlalu letih selepas puas meronda di Padang Besar pagi tadi.
Dan kalau korang nak tahu, post sebelum ini pun hanyalah tulisan yang disimpan dalam draft yang baru jer saya publishkan.
Okey buat Pejuang Kesenian Extreme, GodamOtak dan mereka yang tak putus-putus memberikan sokongan dengan menulis komen bagai nak rak dalam blog ni, terima kasih saya ucapkan. You all memang rock dan terbaik! Jangan risau, esok lusa Mama Murai akan bayar semua hutang yang tertunggak itu.
Malam ni nak tidur lena selepas senyum tak henti-henti selama 9 jam semasa membeli-belah tadi.
Ya, ya saya tau… membeli-belah memang seronokkan
Like this:
Like Loading...
Artikel menarik yang masih segar:
Saya ialah penulis bebas yang cenderung menulis mengenai isu-isu semasa, sosial, masyarakat, persekitaran dan blogging mengikut perspektif sendiri. Seorang surirumah yang menjalankan perniagaan melalui internet dan ibu kepada 2 orang anak yang comel yang kini menetap di Labuan.
Kunjungi blog saya, WWW.MamaMurai.com kerana anda akan memperolehi banyak cerita yang menarik di sana. Trust me!
Perhatian: anda digalakkan dan bebas untuk menyalin atau menyebarkan bahan-bahan yang terdapat di sini tanpa mendapat keizinan daripada saya. Namun begitu, saya mengalu-alukan sebarang usaha untuk mencantumkan alamat blog saya iaitu www.MamamuraI.com dengan artikel anda untuk memudahkan proses rujukan dan silaturahim.
30 comments… read them below or add one
« 1 2
shopping memang menyeronokkan, terutama dapat beli barang-barang yang berkenan di hati
Apa kata korang baca juga artikel terbaru kimmie…My Pinky Moments
kalau nak pergi ke padang besar kene bawak MPV..sebab banyak barang nak kene sumbat bawak balik
Apa kata korang baca juga artikel terbaru segalabenda…Perbezaan cikgu dahulu dengan cikgu sekarang
Bestnyer shopping kat padang besaq.
Apa kata korang baca juga artikel terbaru BudakSerius…Top 10 Artis China Tercantik
oppss somebody call my name? hehe. wahh syok la borong barang di padang besar ye mama murai. kalau saya tau, bleh saya tempah jersey. hehe
Apa kata korang baca juga artikel terbaru incik…Apple next gen: upgraded T.v & iPad3
9 jam shopping tu. memang kuat la tendon dan otot kaki mama murai ni. hehe..
Apa kata korang baca juga artikel terbaru incik…Apple next gen: upgraded T.v & iPad3
tak payah balas pu tak apa mama murai, bila mood sampai saya memang suka hentam komen kaw2 kalau tengah blogwalking. nasib la siapa dapat. hehehe. tapi tak spam kan kan..

Apa kata korang baca juga artikel terbaru incik…Apple next gen: upgraded T.v & iPad3
Assalam..
Kg saya dekat dengan Padang Besar, sekali sekala je pi, biasanya dekat2 nak raya akan pi cari kerepek labu, kacang cerdik, biji janggus…
Apa kata korang baca juga artikel terbaru iza…Tahun Lompat.
wahh best la dapat shopping pdg besar time2 dekat raya. dapat borong krepek n kacang raya banyak2..
Apa kata korang baca juga artikel terbaru incik…Lukisan untuk sebuah pemandangan
mana barang shoping sakan tu, nak tengok hehehe
Apa kata korang baca juga artikel terbaru auc dot com…Wordless Wednesday #15 ( Wow! )
amboi… tak naklah, nanti jadi bahan isu pulak
mm mmg best shopping klu byk duit…ehehehhe…bestnya mm la…
Apa kata korang baca juga artikel terbaru eryati…VANILLA COKLAT
tido sat gi boleh mimpi sambung shopping ni
Teringat 10 tahun lepas. Shopping baju jersi sebab waktu tu kempen piala dunia. Borong seguni baju jersi sebab kawan-kawan kat kolej pesan beli skali. Dah la naik motor. Siap kena tahan dengan polis trafik lagi. Ayat makan dalam tak ingat. Atuk trafik tu kata “Ingat ni jalan kampung ke nak bawak barang besar macam ni naik motor. Dah, letak jer guni jersi tu kat sini, sedekah kat kami.”
Kenangan…. kenangan
Apa kata korang baca juga artikel terbaru Sobri Mansor…Video pilihan aku #2 – Always Wear Your Seat Belt
amboi banyak shopping…sampai tido pun tersenyum senyum
Apa kata korang baca juga artikel terbaru apaajanews…JUARA PANCING IKAN
« 1 2